gototop

Tuning márkák

tuning-kategoria
E-mail Nyomtatás

A Drift

driftingA sofőr szándékosan túlkormányozza az autót, azért, hogy a hátsó kerekek tapadását elveszítve haladjon a kanyarokban, mialatt tökéletesen uralja az autót, és megtartja a magas tempót a kanyarokból kifelé.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

APEX

apexAz APEX International egy felfüggesztés-gyártásra specializálódott holland cég. A saját tervezésű rugók, futőművek fejlesztésénél és gyártásánál minden tudásukat és széles körű tapasztalataikat is felhasználják. Az APEX olyan specialista, amelynek megvan minden elengedhetetlen feltétele a rugó és futőmű gyártáshoz, kezdve a kitűnő szakemberektől a versenytapasztalattal rendelkező tesztpilótákig.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Auto-Style

auto-styleAz Auto-Style Európában piacvezető tuning és autófelszereléssel foglalkozó, holland székhelyű cég.Több, mint 40000 terméket tartalmazó 800 oldalas katalógusból rendelhetsz. Az itt fellelhető termékekkel szinte minden újabb és régebbi autótípus belső és külső optikai tuningja kivitelezhető.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

AUTOGLYM

autoglym-logoAz Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére.
Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és auto klub ajánlásával rendelkeznek.
A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BMC Air Filters

Az autó- és motorversenyek világában BMC-Logo-1Lmotorok vázának gyártójaként ugyanúgy, mint óriási teljesítményű Forma 1-es csapatok levegőszűrő-beszállítójaként. A magas színvonalú motoralkatrész-importban eltöltött évek után a BMC felismerte a lehetőséget az autók és motorok számára egyedileg tervezett és gyártott sport levegőszűrők piacában. Az utángyártott termékek mellett több autó és motorgyár gyári beszállítójaként is jelen van a piacon.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BRISK

brisk-logoA BRISK gyár 1935-óta gyártja termékeit, a kezdetekben BRITA, majd PAL néven. A jelenlegi BRISK nevet 1992 óta használja, ez a márkanév mára méltán vált híressé az elmúlt 20 évben.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Cobra

cobraA Cobra Automotive Technologies az egyik legnagyobb piaci szereplő az integrált gépjármű biztonsági megoldások terén. Az olasz céget 1975-ben alapították, központja Varese-ben található.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Federal Tire

federal-tires-logoA Federal Tire gyárat 1954-ben, Taiwanban alapították. A Bridgestone (1960-1971) és a Sumitomo (Dunlop, 1981-2000) gyárral történt szoros technológiai együttműködés lehetővé tette a Federal számára a megfelelő technikai háttér kialakítását egy saját márkájú gumi gyártásához.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Garrett

garettA Garrett sztori 1936-ban kezdődött, amikor a fiatal Cliff Garrett Los Angeles-ben megalapította a vállalatát egy apró egy szobás irodában.
Csak néhányan a vásárlói közül: Audi, Bmw, Daimler Chrysler, DDC, Fiat, Ford, International Truck Co., Peugeot, Renault, Saab és Volkswagen.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

H&R

h-and-rA H&R márka már jó ideje jelen van a piacon. Méltán nagy hírnévre tett szert az  utcai versenyzők, az autósport (Mika Hakkinen) és az autógyártók körében ( Porche Carrera GT; 911 GT2 és GT3 gyári felszereltség).
A H&R sikere abban is rejlik, hogy a versenysportban szerzett tapasztalatait tudja kamatoztatni az utcai versenyben és a széria járművek esetén is, törekedve a kitűnő útfekvés és a biztonság növelésére.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

HD tuning

hd_eu_copyMára termékeink szinte az összes hazai kereskedőnél megtalálhatók, valamint a Szlovák, Lengyel, Cseh, Horvát, Román, Osztrák valamint az Ukrán területeken is. Cégünk termékpalettája teljes mértékben saját gyártásban készül, figyelembe véve a piaci igényeket, aktualításokat.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

ICC

iccAz I.C.C. Tuning Sportive több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik poliuretán és más műanyagból készült tuning termékek gyártásában. A spanyol cég 1997-ben alakult, kizárólag tuning termékeket készítenek. Központja Valencia-ban található.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

JAMA LASER

jama laserA LASER EXHAUST TECHNOLOGY BV egy neves holland (Boonsweg) kipufogó fejlesztő és gyártó cég, amely motorkerékpárok, robogók és autók számára készíti termékeit.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

JOM

jomAz ismert német cég 400 oldalas katalógusában megtalálhatók az autó specifikius krómos légbeömlők, tuninglámpák, futóművek, izzók, LED-ek, váltógombok, matricák és rengeteg tuning termék nagyon kedvező áron.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

K&N

altA K&N Engineering cég a feltalálója és vezető fejlesztője a motoros járművekhez alkalmazható, újrahasznosítható, pamutszövetből készült szűrő-technológiának.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

K2

k2A K2-s termékek kizárólagos magyarországi forgalmazására, baráti összefogással létrehozott K2 Autochem Kft. már 2008 óta igyekszik sikeresen megfelelni célkitűzéseinek, hogy lehetővé tegye a minőségi autóápolást és karbantartást mindenki számára reális, elérhető áron.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

MERWEDE

merwedeAz 1954 óta működő holland rugógyár a minőségi, sportos rugóiról híres.
Rugóit, sport futómű szettjeit a világ több mint 35 országában forgalmazzák.
Az ellenőrzött minőségű rugók több mint 1600 fajta autótípusba beépíthetők, nem beszélve a motorkerékpárok majd minden típusáról.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Omni Competition

omni__copyÚjdonságként érkezett a TÜV-engedélyes Omni Competition nyomtávszélesítők, féktárcsák, fékbetétek és komplett rendszerek széles választéka. A nyomtávszélesítővel felszerelt autók optikailag kellemesebb megjelenést biztosítanak, és nem utolsósorban kanyarstabilitásuk is jobb lesz.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Paragi Kipufogók

paragi-logoA Paragi Kipufogók már közel 30 éve (1981) vannak jelen a piacon. Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően termékeik a minőséget és megbízhatóságot jelentik. Fő profiljuk a kipufogó dobok, kipufogó rendszerek és kipufogó végek gyártása.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Pipercross

pipecrossA Pipercross Európa egyik legnagyobb sportlevegőszűrő gyártója. Több mint 25éves tapasztalattal  gyártanak szűrő az Angliai Northampton-ban található üzemükben. Kínálatukban autókhoz és motorkerékpárokhoz egyaránt megtalálhatóak a sportlevegő szűrők.  A Pipercross által kifejlesztett különleges hab jóvoltából több levegő kerül a motorba ugyanazon gázpedál állás mellett.Ezáltal  nő az autó teljesítménye  és nyomatéka  a fogyasztás csökkenés mellett! A  Pipercross  termékekre  örök garanciát vállal a gyártó!
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Raid HP

raid-hp-logoChiptuning, légszűrők, sport dobok, visszajelző műszerek, nyomtávszélesítők, motorháztető lefogatók. A Raid a sportlégszűrők új generációját vezette be a piacra. A versenysportos tapasztalatok szerint tervezett, szivacshordozós betétszűrők csereszabatosak a gyári szűrőméretekkel, jelenleg 3500 autótípushoz elérhetők.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Rieger Tuning

riegerA német Rieger céget 1987-ben alapította Toni Rieger. Azóta a név összeforrt a minőségi tuning kiegészítőkkel. Rendkívül széles termékpalettájukon a legtöbb autóhoz megtalálhatók különböző tuning alkatrészek.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

SamcoSport

samcoA SamcoSport USA – a világ legjobb szilikongyártója. A SamcoSport  legnagyobb erénye a szaktudás. Legfontosabbak az önműködő alkalmazások, beleértve a hűtőfolyadék és turbo/cac rendszerek kivitelezését. Hatalmas sikereket ért el a motorsportokban.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

SLH

slhA Special Lighting Hungary Kft. (SLH Kft.) a jelenlegi tulajdonosi körrel 2001-ben alakult. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás első és egyben a mai napig is meghatározó terméke a Narva gépjárműizzók hazai értékesítése!
Bővebben...

1. oldal / 2