gototop

Autóhifi márkák

hifi-kategoria
E-mail Nyomtatás

Acoustic Research

Miért érné be kevesebbel? AR-logo
Ezt nyújtják Önnek az AR kábelek – a Pro3 széria a legfejlettebb
technológiát kínálja mind az alkotóelemek, mind pedig a tervezés és mérnöki munka tekintetében.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

ACV

acv-logoAz ACV cég a németországi Erkelenz-ben. található.
A német és a nemzetközi piacon egyaránt jelen van saját tervezésű termékeivel.
Az ACV teljeskörűen lefedi az autó-hifi kiegészítők palettáját.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Audiovox

audioAz Audiovox cég megalapítását Mr. John J. Shalam követte el New York-ban immáron hifi-termekek139 éve 1965-ben, azzal a nem titkolt céllal, hogy a „nem gyári”, utólag beépített autórádiók még bimbódzó piacából hasítson ki magának szeletet.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Audison

audison-logoAz Elettromedia már a harmadik EISA díjat kapta, amit Mobil Erősítő kategóriában érdemelt ki! A következő termékekért járt eddig elismerés az Audison márkának:
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

AZ Audiocomp

hifi-termekek4Az Audison-t gyártó cég az 1990-es években kínálatát fejlesztve csúcskategóriás audio kiegészítőket kezdett tervezni és gyártani az autó hifi és hifi rajongók számára.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BLAUPUNKT

blaupunkt-logoA Blaupunkt a világ egyik vezető márkája az autórádiók területén. Mindenhol jelen vannak, különösen Európában. Blaupunkt az innovatív erejét, és a minőséget képviseli.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Clarion

Clarion_LogoA Clarion története szorosan összefonódik az autóipar történetével. Világszerte elismert élenjáró gyártóként, mely megalkotta Japán első autórádióját és autós sztereórendszerét, a Clarion története folyamán mindig a szektor vezetője volt.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Connection

audisonconnectionfargConnection az Audison legkiválóbb mérnökeitől. Csúcsminőségű anyagokból, a legfejlettebb technológiák felhasználásával alkották meg termékeiket.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

HECO

hecoA HECO 1949 óta tradíció a hangfalgyártásban!
A Heco több mint 6 évtizedes fennállásának első napjától, a minőségű otthoni zenehallgatás filozófiájának élt. Az általuk alkalmazott technológiák már jól beváltak és többszörösen bizonyítottak, a Heco mindig is az új elképzelések innovatív vezérének tartotta magát.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Hertz

hertzTeljes termékpaletta; a Hertz mindig, bármilyen körülmények között a legjobb minőségű zenei élmény lehetőségét nyújtja. A Hertz erősítők és hangszórók lehető a legtökéletesebb teljesítményű rendszer megalkotását teszik lehetővé.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

JVC

jvc1927-ben alapították The Victor Talking Machine Company of Japan, Limited néven, mint az amerikai Victor Talking Machine Company japán leányvállalatát.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

macAudio

macA macAudio egy autó hifi specialista cég. Az ott dolgozó emberek sokkal többet tettek  hifi-termekek5annál, mint csupán arra kötelezték volna magukat, hogy a hifi technológia iránt érzett szenvedélyüknek éljenek.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Marantz

marantzKevés olyan audió gyártó van a világon, amelynek olyan illusztris története lenne, mint a Marantz-nak. A cég 2003-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. A Philips korszak 2001-ben ért véget, amikor a Marantz Japan Inc. megszerezte az összes piacon a márkanevet, a jogokat és a leányvállalatokat is.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

ONKYO

onkyoA cég eredetileg Osaka Denki Onkyo K.K néven jött létre 1946-ban. A jelenlegi Onkyo Corporation (Részvénytársaság) az Integra és Integra Research részlegeket, valamint a fő Onkyo vállalatot foglalja magában.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Phonocar

logo phonocar 1Autóhifi, haóhifi, tartozékok! A Phonocar céget 1972-ben alapították, és azóta is vezető szerepet tölt be az autó hifiben. Akkor alapították, amikor az autó hifi igazán megjelent a világon. Az elsők között voltak és hittek a termékek sikerében.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

SONY

sony logoAz 1946-ban, Tokióban alapított Sony-t két férfi hozta létre. Masaru Ibuka mérnök és Akio Morita fizikus 190.000 yennek megfelelő összeget fektetett be egy elektromos erendezéseket javító vállalat elindítására 20 alkalmazottal; a javítás mellett saját termékeket is próbáltak építeni.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

StP

stpAz StP cég története jól tükrözi a változásokat az elmúlt 30 évben a világban: A Szovjetunió idejében  a cég élvonalbeli kutatást és fejlesztést végzett az akusztikai csillapító anyagok terén a hadsereg és a haditengerészet számára.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

TEAC

teacA TEAC név a világon mindenhol megegyezik a kimagasló hifi és házimozi komponenssel. Nem meglepő, ha a TEAC termékek már 1953 óta, a cég első orsós magnójának megjelenése óta a piac egyik vezetőjévé váltak.
Bővebben...