gototop

Márkák

E-mail Nyomtatás

A Drift

driftingA sofőr szándékosan túlkormányozza az autót, azért, hogy a hátsó kerekek tapadását elveszítve haladjon a kanyarokban, mialatt tökéletesen uralja az autót, és megtartja a magas tempót a kanyarokból kifelé.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Acoustic Research

Miért érné be kevesebbel? AR-logo
Ezt nyújtják Önnek az AR kábelek – a Pro3 széria a legfejlettebb
technológiát kínálja mind az alkotóelemek, mind pedig a tervezés és mérnöki munka tekintetében.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

ACV

acv-logoAz ACV cég a németországi Erkelenz-ben. található.
A német és a nemzetközi piacon egyaránt jelen van saját tervezésű termékeivel.
Az ACV teljeskörűen lefedi az autó-hifi kiegészítők palettáját.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

APEX

apexAz APEX International egy felfüggesztés-gyártásra specializálódott holland cég. A saját tervezésű rugók, futőművek fejlesztésénél és gyártásánál minden tudásukat és széles körű tapasztalataikat is felhasználják. Az APEX olyan specialista, amelynek megvan minden elengedhetetlen feltétele a rugó és futőmű gyártáshoz, kezdve a kitűnő szakemberektől a versenytapasztalattal rendelkező tesztpilótákig.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Audiovox

audioAz Audiovox cég megalapítását Mr. John J. Shalam követte el New York-ban immáron hifi-termekek139 éve 1965-ben, azzal a nem titkolt céllal, hogy a „nem gyári”, utólag beépített autórádiók még bimbódzó piacából hasítson ki magának szeletet.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Audison

audison-logoAz Elettromedia már a harmadik EISA díjat kapta, amit Mobil Erősítő kategóriában érdemelt ki! A következő termékekért járt eddig elismerés az Audison márkának:
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Auto-Style

auto-styleAz Auto-Style Európában piacvezető tuning és autófelszereléssel foglalkozó, holland székhelyű cég.Több, mint 40000 terméket tartalmazó 800 oldalas katalógusból rendelhetsz. Az itt fellelhető termékekkel szinte minden újabb és régebbi autótípus belső és külső optikai tuningja kivitelezhető.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

AUTOGLYM

autoglym-logoAz Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére.
Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és auto klub ajánlásával rendelkeznek.
A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

AZ Audiocomp

hifi-termekek4Az Audison-t gyártó cég az 1990-es években kínálatát fejlesztve csúcskategóriás audio kiegészítőket kezdett tervezni és gyártani az autó hifi és hifi rajongók számára.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BLAUPUNKT

blaupunkt-logoA Blaupunkt a világ egyik vezető márkája az autórádiók területén. Mindenhol jelen vannak, különösen Európában. Blaupunkt az innovatív erejét, és a minőséget képviseli.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BMC Air Filters

Az autó- és motorversenyek világában BMC-Logo-1Lmotorok vázának gyártójaként ugyanúgy, mint óriási teljesítményű Forma 1-es csapatok levegőszűrő-beszállítójaként. A magas színvonalú motoralkatrész-importban eltöltött évek után a BMC felismerte a lehetőséget az autók és motorok számára egyedileg tervezett és gyártott sport levegőszűrők piacában. Az utángyártott termékek mellett több autó és motorgyár gyári beszállítójaként is jelen van a piacon.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

BRISK

brisk-logoA BRISK gyár 1935-óta gyártja termékeit, a kezdetekben BRITA, majd PAL néven. A jelenlegi BRISK nevet 1992 óta használja, ez a márkanév mára méltán vált híressé az elmúlt 20 évben.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Clarion

Clarion_LogoA Clarion története szorosan összefonódik az autóipar történetével. Világszerte elismert élenjáró gyártóként, mely megalkotta Japán első autórádióját és autós sztereórendszerét, a Clarion története folyamán mindig a szektor vezetője volt.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Cobra

cobraA Cobra Automotive Technologies az egyik legnagyobb piaci szereplő az integrált gépjármű biztonsági megoldások terén. Az olasz céget 1975-ben alapították, központja Varese-ben található.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Connection

audisonconnectionfargConnection az Audison legkiválóbb mérnökeitől. Csúcsminőségű anyagokból, a legfejlettebb technológiák felhasználásával alkották meg termékeiket.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Federal Tire

federal-tires-logoA Federal Tire gyárat 1954-ben, Taiwanban alapították. A Bridgestone (1960-1971) és a Sumitomo (Dunlop, 1981-2000) gyárral történt szoros technológiai együttműködés lehetővé tette a Federal számára a megfelelő technikai háttér kialakítását egy saját márkájú gumi gyártásához.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Garrett

garettA Garrett sztori 1936-ban kezdődött, amikor a fiatal Cliff Garrett Los Angeles-ben megalapította a vállalatát egy apró egy szobás irodában.
Csak néhányan a vásárlói közül: Audi, Bmw, Daimler Chrysler, DDC, Fiat, Ford, International Truck Co., Peugeot, Renault, Saab és Volkswagen.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

H&R

h-and-rA H&R márka már jó ideje jelen van a piacon. Méltán nagy hírnévre tett szert az  utcai versenyzők, az autósport (Mika Hakkinen) és az autógyártók körében ( Porche Carrera GT; 911 GT2 és GT3 gyári felszereltség).
A H&R sikere abban is rejlik, hogy a versenysportban szerzett tapasztalatait tudja kamatoztatni az utcai versenyben és a széria járművek esetén is, törekedve a kitűnő útfekvés és a biztonság növelésére.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

HD tuning

hd_eu_copyMára termékeink szinte az összes hazai kereskedőnél megtalálhatók, valamint a Szlovák, Lengyel, Cseh, Horvát, Román, Osztrák valamint az Ukrán területeken is. Cégünk termékpalettája teljes mértékben saját gyártásban készül, figyelembe véve a piaci igényeket, aktualításokat.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

HECO

hecoA HECO 1949 óta tradíció a hangfalgyártásban!
A Heco több mint 6 évtizedes fennállásának első napjától, a minőségű otthoni zenehallgatás filozófiájának élt. Az általuk alkalmazott technológiák már jól beváltak és többszörösen bizonyítottak, a Heco mindig is az új elképzelések innovatív vezérének tartotta magát.
Bővebben...

1. oldal / 3