gototop

Zotmund hírei

E-mail Nyomtatás

BIO Scania

A Scania áttér az alternatív üzemanyagok használatára
A Scania újabb lépést tesz az éghajlatra gyakorolt hatásának csökkentése érdekében. A nyolc darab már forgalomba állítottetanolüzemű jármű CO2 megtakarítása megegyezik 12 normál háztartás fosszilis energiával történő fűtése során keletkező CO2 mennyiségével.

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Lexus RX450h

DSC_1084_resize_resize3500ccm, 299Le, 6.3 literes átlagfogyasztás, 7.9másodperces 100km/h sprint kicsivel több mint 2tonna önsúly és 148gramm széndioxid kibocsájtás 100km-n. Lehetséges ez?
A válasz igen lehetséges, a Lexus RX450h full hybrid technikájával. 2db villanymotor és 1db V6 benzinmotor tökéletes összhangjának köszönhetően új távlatok nyílnak meg a hybridek világában. 

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Kia Venga

DSC_5625_resize_resize3500km-rel kaptuk meg a Kia legújabb kisautóját a Venga-t. Szinte új volt, bár országszerte jó néhány kereskedést végigjárt már, ez pár apró sérülés is mutatta. A hátsó lökhárító bal sarka elállt a karosszériától, az első sárvédők érdekes recsegő hangot hallattak.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Ford Focus X-Road

DSC_8313_resizeA Ford Focus kombi napjainkban rendre előkelő helyen végez az autóértékesítési toplistán. Ez egyszer betudható annak hogy elég nagy számban vásárolnak céges flottákat belőle elég csak a rendőrsége vagy akár a mentőszolgálatra gondolni, ahová tekintélyes mennyiségű  Focus kombit érkezett, másodszor a hétköznapi autós igényeit egy jól felszerelt Focus teljesen kielégíti.

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Fiat 500C TwinAir

DSC_5544_resize_resizeAnnak idején a Volkswagen indította el a retro autók hullámát, majd ezt követte a Mini nem sokkal később beállta sorba a Fiat is a méltán népszerű 500 utódjával.  A 2007-es bemutatást követően sorra kerültek ki a gyártósorról a különböző extra kiadások, köztük az újra régi fényében pompázó Abarth változat.

Bővebben...

1. oldal / 3