gototop

carStyling.hu hírek

 • Családi vason is dizájnos: DOTZ CP5

  A Skoda Octavia RS-t enyhe túlzás családi autónak hívni, még akkor is, ha a pakolós verzióról van szó. Pláne a  Rieger optikai tuningjával lesz igazi tűzgolyó a sportkombi, főleg, ha a cseh remeket még DOTZ felnijeivel is összeboronálják.

  Bővebben...
 • Így kerül a hatliteres biturbó V8 egy majd' 30 éves BMW E30-ba

  Újra egy patent darabbal ismerkedünk meg közelebbről az idei European Tuning Showdown felhozatalából. Bradley Ross Londonból hozta át bimmerét a neves német megmérettetésre, ami bizony balkormányos szemmel is megér egy-két ajtócsapkodást!

  Bővebben...
 • Friss és ropogós: elkészült a 2018-as Miss Tuning naptár!

  Ha október közepe, akkor immáron menetrendszerűen érkezik a Miss Tuning naptár következő kiadása. A Tuning World Bodensee csapata, illetve az aktuális királynő tegnap élő adásban jelentette be a jövő szezonra készült kiadványt. Íme, itt vannak a képek!

  Bővebben...
 • Ez a Mustang igazából egy Lamborghini Gallardo

  Főként Taigetosz rovatunkban láttunk már jó néhány példát furcsa konverziókra, melyek célja valamely magasabb kategóriás gép megjelenésének ráerőltetése volt egy hétköznapibb modellre. Aztán persze vannak remekül sikerült replikák is, főleg, ha a Lamborghini márka van terítéken.

  Bővebben...
 • El sem hiszed, mi Ken Block legújabb versenyautója!

  A Gymkhana fenegyereke, a videóiról világszerte ismert Ken Block legutóbb a Pike Peak felfutón készült ütős videójával döbbentette meg a rajongóit, de izgalmas újdonságoknak azóta sincs híján. Ismerjétek meg a legújabb versenyautó projektjét!

  Bővebben...