gototop

carStyling.hu hírek

 • Magyarországon először a Tune it! Safe! Golf 400R

  Az AMTS immár hagyományosan, évről-évre több és izgalmasabb épített autócsodának ad otthont szerte Európából, sőt, akár kontinensünk határain túlról is. Idén azonban nem csak az "A" pavilon tartogat majd tuningot, hanem autóimportőri szinten is komoly csemege érkezik, mégpedig a Volkswagen[…]

  Bővebben...
 • AMTS 2018 tuning találkozó jelentkezés: március 19-ig!

  FIGYELEM! Az Automobil és Tuning Show 2018 tuning találkozójára / hangnyomás- és hangminőség versenyére érkezőknek legkésőbb március 19-én hétfőn 18:00-ig van lehetősége jelentkezni az oldalon, itt tudtok regisztrálni!

  Bővebben...
 • SPRING MY RIDE #1 - első lépés: a tiszta külső

  Különösen a hideg téli hónapokban az autónk rengetek sárral, sóval találkozik, ezért is fontos egy alapos tavaszi glancolás. Az Alcar SPRING MY RIDE sorozata bemutatja, mire kell ügyelni egy ilyen nagytakarításnál!

  Bővebben...
 • Magyarországon először: Rocket Bunny az AMTS-en!

  Évek óta visszatérő észrevétel az AMTS-sel kapcsolatban, hogy igazán komoly japán építéseket csak ritkán látni a felhozatalban. Nos, ez idén biztosan másképp lesz, hiszen nem akármilyen fenevadak érkeznek hozzánk!

  Bővebben...
 • Meseautótól a Merkurig az AMTS-en!

  2015-ben nagy sikert aratott a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban az Autós Nagykoalíció és a magyarjarmu.hu együttműködésében megrendezett Meseautótól a Merkurig kiállítás, amely a hazai autó- és motorkerékpárkereskedelem történetét mutatta be a XX. század kezdetétől, az első autókereskedések megjelenésétől az[…]

  Bővebben...