gototop

ÉRKEZIK A FORD FIESTA ST!

E-mail Nyomtatás
4ÉRKEZIK A FORD FIESTA ST! 
A Genfi Autószalonon leplezték le a sorozatgyártásra érett, dinamikus, új Ford Fiesta ST-t, amely 2013 első érkezik a hazai kereskedésekbe.

A vásárlók nagyon várták az új Fiesta ST-t,

amióta 2008-ban eltűnt az európai márkakereskedésekből az előző típus. A vadonatúj modell új magasságokba emeli a Fiesta ST teljesítményszintjét.
A 180 lóerős, 1,6 literes EcoBoost motor 240 Nm-es nyomaték leadására képes, és hét másodperc alatt gyorsítja az autót 0-10 km/órára, a végsebessége pedig meghaladja a 220 km/órát.

Ugyanakko az EcoBoost technológiának köszönhetően az új modell 20 százalékkal jobban teljesít a CO2- kibocsátás terén, mint az előző Fiesta S A Ford RS csapata által kifejlesztett új Fiesta ST az utazási- és vezetési

tulajdonságok terén jelentősen javult a hétköznapi Fiestákhoz képest 15 mil li mé - terrel mélyebbre ültetett karosszériájával, a Ford fejlett Nyomatékvektor Szabályozás rendszerével és az Elektronikus Menetstabilizáló három választható üzemmódjával.

Az új technológiákat több mint 5000 kilométeres távon tesztelték a Nürburgring Nordschleifén. “Biztosak vagyunk benne, hogy avásárlókat lenyűgözi majd az új Fiesta ST – nemcsak remek teljesítményével, de stílusával és paramétereivel is. Ez a dinamikus új, tüzes csapotthátú a legjobb Fiesta ST, amit valaha készítettünk.” – fogalmazott lelkesen Jost Capito, a Ford Globális Nagyteljesítményű Járművek

 

80_loeroweb
Hírforrás: LÓERŐ magazin