gototop

Mitsubishi Outlander HARMÓNIA Tizenegy évvel az elsdert.

E-mail Nyomtatás

Outlander_01Mitsubishi Outlander
HARMÓNIA Tizenegy évvel az els
dert.
ő „crossover”-nek tekinthetőelődmodell megjelenése után a Mitsubishi a Genfi Autószalonon bemutatta a népszerű koncepció harmadik változatát, a következő generációs Outlan.

2001 óta több mint 950 000 darabot értékesítettek a modellből 2011.december végig – beleértve a Japánban Airtrek néven  forgalmazott első generációsOut landert is.

mitsubishi_outlander_2012_
Mitsubishi Outlander

Az új modell bemutatása egyben a MitsubishiMotors „Ugrás 2013” nevű, ambiciózus üzleti tervével összhangban fejlesztettúj ge ne rációs, zöldebb és globálisabb termékeinek megjelenésének kez detétis jelenti.

A kifutó modellel azonos méretű, 4655 milliméter hosszú, új Outlander formaterve eredeti, letisztult Mitsubishi-stílust tükröz; a dizájnvezérlő elve a “mérnöki stílus” és a “Szilárd – Biztonságos – Egyszerű”formavilág, ami letisztultfelületeket és lát ványos megjelenést eredményez –amit már a Concept PX-MiEV és a Concept PX-MiEV II tanulmány autókon islát hat tunk.

Az Outlander eddigi erősségét megőrizve az új generációs modell is 5 vagy 7 személyt szállíthat* teljes kényelemben és biztonságban.
A genfi bemutatót követően az Out lander új generációja először Orosz - országban lesz kapható a nyár folyamán, majd a nyár végétől Európa többiországában, Japánban, Óceániában, Kínában és Észak-Amerikában is megjelenik.

 

80_loeroweb

Forrás: LÓERŐ magazin