gototop

Bullitt Mustang a SportVezorda forgatásán

E-mail Nyomtatás

imagesBullitt Mustang a SportVerda forgatásán

Két pókerarc menekül egy Chargerrel
üldözi őket Steve McQueen egy Mustanggal. Azzal a 68-as Mustanggal, amely a film óta legendává váltés csak Bullitt Mustangként emlegetik.

MINDEN IDŐK EGYIK LEGNAGYOBB AUTÓS ÜLDÖZÉSES JELENETE
AZ 1968-AS BULLITT CÍMŰ FILMBEN VOLT.

Bármilyen hihetetlen is,de a négykerekű filmcsillag hű másával találkoztunka SportVerda márciusiadásának forgatásán.

„Warvasovszky János felhívott,hogy egy barátja garázsábanrejtőzik egy Bullitt Mustang és ha érdekel, megpróbálja elhozatni aforgatásra.Természetesen érdekelt, atulaj Valker Dávid pedig volt olyan kedves és begördült kameráink elé.” –kezdte Tordai István műsorvezető.

zoe


Dávid elmondta, hogy minden részletre kiterjedően alkották meg aBullitt mását, az alapot is egy 68-as Fastback Mustang adta és még a rendszám is ugyanaz, mint a filmbéliautóé: JJZ-109.„Az alkarszőr borzoló V8-as hangját hallva, kedvem lett volna megkergetniegy Chargert, de lévén, hogy SanFrancisco helyett


Budapestkülvárosának egyik rakodótelepénforgattunk, és egy Charger sem volt aközelben, üldözéses álmaim gyorsan szertefoszlottak.

 

Még az isbelerondított egy hangyányit a buliba,hogy az autó nemrég lett kész és mintilyennek, bejáratós volt a motorja,
arról nem is beszélve, hogy eladásrakészült, azaz maximum félgáz.Mindettől függetlenül a Bullitt azért őrlángon is Bullitt, és még így is tudott életre szóló élményt okozni.

Warvasovszky János két kisfia meg két osztálytársuk addig rágták János fülét, mígnem az apai szigor megenyhült és kihozta őket a forgatásra.

Gondoltam ha már eljöttek, hát autózzunk egyet, ezért az összes iskolakerülőt betessékeltük hátra, én meg eljátszottam nekik Steve McQueent. Volt is nagy sikoltozás hátul!
János a forgatás után néhány nappal elmondta, hogy már a gyerekek összes haverja tud a történtekről és most ők a Gárdonyi Géza Általános Iskola királyai.

Abban egyébként biztos vagyok, hogy a többi gyerek már úgy tudja, hogy maga Steve McQueen vezettet, üldözték a rosszfiúkat és a végén majdnem felborultak.” – mosolygott a SportVerda házigazdája


Forgatás alatt

 

 
1
Forrás: LÓERŐ magazin