gototop

A Rieger Tuning először Magyarországon!

E-mail Nyomtatás

bmw_tuning_rieger_z4bIsmerd meg a neves céget a Tuning Show-n!

A Tuning Show immáron hetedik éve növekvő nemzetközi felhozatala, idén a szcéna egyik legismertebb tuningcégét, a Riegert is kiállítói közt tudhatja. A német kompánia három, nem is akármilyen autót mutat be először hazánkban!

 

Az idén 25. jubileumát ünneplő német vállalkozás, mára a világ 50 országában rendelkezik saját képviselettel, széleskörű, saját márkás optikai tuningot felvonultató termékpalettájuk pedig elsősorban európai autókhoz tartalmaz opciókat.

carstyle

Rieger Audi TT-vel, valamint a szettjüket viselő Ford Focussal is. Ez utóbbi más különlegességet is hordoz magával: a Focus első lökhárítója egy teljesen új fejlesztést képvisel, mely Európában először, hazánkban mutatkozik be a nagyközönség előtt!

carstyle2

Ez pedig még nem minden: a standdal, valamint az autókkal együtt rendezvényünk kiemelt vendége lesz a cég tulajdonosa, Mr. Anton Rieger is!

A Rieger felhozatala a hazai importőr, a Boombasstik standján lesz megtalálható, a Hungexpo „A” pavilonjában, aki pedig érdeklődik a német cég termékei után, két raklapnyi vaskos katalógus várja a lehetőségekkel, mindössze 1 eurós áron! A Rieger termékeket pedig online is megvásárolhatod, a www.tuningbolt.hu webshopjában!

carstyle3