gototop

Drift események

E-mail Nyomtatás

BOOMBASSTIC! "DRIFT AFTER DARK / NIGHT DRIFT & SHOW"

Gokartland Versenypálya,
Brezova tanya, Visonta
2012. szeptember 8. 16:00 - szeptember 9, 3:00
A BoombASStic! Party csapata visszatért a visontai GOKARTLAND versenypályára, a partisorozat első helyszínére!

Mi is ott voltunk és nagyon jól éreztük magunkat!
Fotók és videók is készültek!

 Nagyítás
alt


boombasstic_party

fotokhozBővebben...
E-mail Nyomtatás

Drift edzés Tökölön, 2011. szeptermber 10-11.

Ismét kigurultunk a garázsból a BMW-vel és kihasználva a remek időjárást, edzettünk egy jót a tököli aszfalton...

driftedzes_tokol16.jpg

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Éjszakai drift verseny Kakucson!

A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára. Nem kell megijedni, Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van, ha hiszik, ha nem!drift_copy

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

2011. augusztus 27. Night Drift Series OB. PRO. Máriapócs

992011. augusztus 27-e a Drift éjszakája volt Máriapócson. Ezúttal megismerhettük a drift sötét oldalát. Az egész környéken mást sem lehetett hallani, mint az üvöltő motorokat és síró gumikat. A friss levegő illatát az egész éjszakás drifttől terjengő édeskés gumiszag vette át. Olyan dolgokat láthattunk, amit nappal nem lehet észrevenni. Lángoló kipufogót, ahogy bevilágítják az autó mögötti sötét teret, kipfugókból kilövellő lángcsóvákat, vörössen izzó turbókat, féktárcsákat, utolsókat rugó, szikrákat szóró gumikat.

 

 85A páros (Tsuiso) csata vérre menő volt, a mezőny egyre erősebb, a tét is egyre nagyobb volt. Hónapról-hónapra újabb szponzorok állnak a drifting.hu mögé, így szép számmal gyűltek a felajánlások, ami kellő inspiráció drift versenyzőinknek. Így mindig garantált a drift szerelmesinek a szórakozás és a fergeteges bulival és driftel töltött éjszaka Máriapócson. 

E-mail Nyomtatás

Magyarország első Gymkhana Duel versenye!!

Augusztus 20. Kecskeméti Gokart Pálya

2011. augusztus 20-án a Kecskeméti Gokartpályán debütál

Magyarország első Gymkhana Duel versenye!!

Ahogy már tőlünk megszokhattátok úttörői vagyunk a feltörekvő sportoknak és nincs másként ez most sem. Ismét valami újat nyújtunk azoknak akik kilátogatnak a Hunakamo Se. által augusztus 20-ra megálmodott rendezvényre Kecskemétre a Gokartpályára !! GYMKHANA DUEL, mely két versenyző között meghatározott helyen, időben és géposztályban, külső szertartások mellett megrendezett versenypályás harc! A szünetekben Sexy kocsi mosás, hangerőnyomásmérés és tuning autók látványa kápráztatja a kilátogatókat.

 

kecskemt

Anno a párbajok középkori formája arra az előfeltevésre épült, hogy a becsület nem lehet alku tárgya… Azt vagy sértetlenül birtokolja valaki, vagy örökre elveszti! A Gymkhana párbaj (duellum) két versenyző a meglévő szabályok szerint jóváhagyott egymás ellen lefolytatott küzdeleme, melyben a két versenyző egymásnak háttal startol. Ennek a GYMKHANA versenyzési módnak a különlegessége, hogy zárt versenypályán új versenyzési stílust lehet alkalmazni, egy a magyar közönség által még soha nem látott tematikában!

A Duel pályák vonalvezetése egy olyan nyomvonal, ahol a pilótáknak ellenfelük szakaszain is végig kell menniük a győzelem érdekében. Így a győztes az, aki a saját, illetve ellenfele pályáját hamarabb teljesíti! Természetesen a pályák tele vannak a gymkhana stíluselemeivel – ami a drift, 360 fokos forduló, centrifuga, szlalom, tolatás, parkolás – ami a versenyzők és nézők számára hosszabb, érdekesebb futamokat hozhat egy soha nem látott környezetben!

Jegyár:

Elővételes belépőjegy: 2.000.- forint

Elővételes gymkhana taxi: 5.000.- forint
Elővételes gymkhana taxi és belépőjegy: 6.000.-
forint

Miért vedd meg elővételben a jegyed?!

1. Minden elővételben megvásárolt belépőjegy Drift Taxi nyereménysorsoláson vesz részt, minden órában
nyer valaki!!

 

10 éves kor alatt a belépés INGYENES!

E-mail Nyomtatás

Hell Országos Drift Bajnokság Pro Liga 3. futama

Június 11-én nyáresti autós buli veszi kezdetét 17 órától a tököli reptéren! A Hell Országos Drift Bajnokság Pro Liga 3. futama következik és a gyorsulás szerelmesei is próbára tehetik magukat a GyorsulásiFutam kivilágított pályáján. A DriftGP Hungary kiírásában lévő eseményen rengeteg betétprogram szerepel az esti menüben. A kóstolóhoz pedig akár ingyen is hozzájuthat bárki!

DriftGP_flyer_web

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Drifting 2. forduló: Máriapócs 05.21.

A Boombasstik csapata is részt vett a Máriapócsi megmérettetésen.

driftmariapocs0122

A képeket megnézhetitek itt....

E-mail Nyomtatás

Drift Majális 2011 – Május 01 Kecskemét

drift_001Május 01-én, reggel 09:00 órától egyedülálló autós-motoros rendezvény veszi kezdetét Kecskeméten 22.000 négyzetméteren.
Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011-ben második alkalommal ismét 1 napig kényeztet bennünket látványosabbnál látványosabbprogramokkal autókkal és motorokkal, drift showal és igazi majálisi hangulattal.
A nagybani zöldségpiac teljes területét kihasználjuk és fokozzuk az élményt a kilátogató nézők örömére.
Hol lehet majd parkolni? Ha autóval fogtok jönni jó, ha tudjátok, hogy a Mindszenti körút felől tudtok behajtani a Mindszenti körút és Szent László körút által határolt területre, ahol a parkolás miatt nem kell aggódni…5000 férőhely!!!
Ez a csoda 1 napig tart…

Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Hell Drift OB Pro Liga nyitófutam - Beszámoló

hell_drift_2A DriftGP Hungary kiírásában az idei első Pro kategóriás verseny került megrendezésre a tököli repülőtér aszfaltján. Az előzetes kiírásának megfelelően több mint harminc versenyző érkezett és a magyar pilóták mellett Csehországból, Horvátországból, Romániából, Szerbiából és Izraelből is neveztek pilóták. A szervezők az amerikai Formula Drift sorozat híres Road Atlanta pálya kijelölt szakaszát modellezték le egy az egyben, mely hatalmas siker volt mind az indulók, mind pedig a nézők körében. Bár egyszerűsége erre nem adott okot, mégis látványban az egyik, ha nem a legjobb pályát sikerült megépíteni a lehető legnagyobb biztonsági előírásoknak megfelelően.
Bővebben...
E-mail Nyomtatás

Az utolsó drift edzés Tökölön 2010.10.24

CarsAndGirls_driftedzes101024_196

Az idei drift szezon a hétvégi utolsó edzéssel lezárult.

Közel 500 néző volt kíváncsi a több mint 30 indulóra, akik között régi ismerősöket is fel lehetett fedezni.

Szerencsére az autók felhozatala épp ezért tartogatott meglepetéseket mivel a szokásos BMW-s jelenlét mellett sok-sok rizsrakéta és néhány különleges alkotás is rótta a köröket.

Mi is jót edzettünk:

Mr BoombasstikCarsAndGirls_driftedzes101024_117

1. oldal / 2