gototop

Professzionális beszerelés a BOOMBASSTIK műhelyében

E-mail Nyomtatás

macaudio_firebird_2A BOOMBASSTIK mára az egyik legnépszerűbb autó hifi és tuning termékeket forgalmazó cég. Szolgáltatásainkat azok keresik, akiknek az autó átalakítása során megbízható, minőségi termékekre van szükségük. Üzleteinkben megfordulnak a mára profi tunerré szakosodott vásárlók, és azok, akik most ismerkednek ezzel a hobbival, hivatással.


Beszerelő műhelyünkben megkapják azt a segítséget, amivel otthon a ház előtt, esetleg a garázsban nem lehet előrébb jutni. Szakképzett kollégánk tudása, rutinja mellett nagyon sok előnye van a BOOMBASSTIK műhelyében történő beszerelés igénybevételéhez.
Meghibásodás esetén a szakszervizek a garanciális feltételek közé sorolják a szakszervizben történő beszerelést, amit a jótállási jegyen igazolni kell. Ha ez nem történt meg, egy garanciális ügyintézés hónapokkal elcsúszhat. Műbizonylattal rendelkező termékek esetén (pld. : kipufogó dob, sportkormány) az irat érvénytelenné válik beszerelő műhely bélyegzője nélkül.

Bzis_18Természetesen a BOOMBASSTIKNÁL nem csak a hivatalos ügyek, esetleges problémák megoldása miatt érdemes a műhely szolgáltatásait igénybe venni. Itt minden egy helyen megtalálható, ami egy profi installáláshoz szükséges, ha valamit elfelejtettünk megvásárolni, nem kell ismét átautózni a városon, hogy beszerezzük azt. Megfelelő szerszámok hiányában, az autóban több kár tehető, mint hasznos átalakítás. Műhelyünkben professzionális célszerszámok segítségével végezzük a beszerelést. Az időjárás nem befolyásolja a beszerelést, zárt, fűtött, nyáron légkondicionált műhelyünkben mindig egyforma feltételekkel dolgozunk. A beszerelés idejére nem kell szabadságot kérnie, reggel leadja nálunk autóját, és este már át is veheti. Természetesen azok, akik szeretnék a beszerelést megvárni, megtehetik várótermünkben, ahol közben kikapcsolódhat TV nézéssel, vagy olvashat szaklapokat (pld.: LÓERŐ magazin), amikből újabb ötleteket meríthet.
A BOOMBASSTIK üzleteiben vásárolt termékek beszerelésére folyamatos akciókat szervezünk, így pénztárcáját is kíméljük. Jelenlegi akciónk a BOOMBASSTIK-nál vásárolt fejegységek ingyenes beszerelése*, és a 20%kedvezmény más jellegű szolgáltatás esetén. Várjuk szeretettel, szakértelemmel!